Konstterapi Agneta Darsell

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Konstterapi Agneta Darsell är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Konstterapi Agneta Darsell är ett av dem. Statusen för Konstterapi Agneta Darsell är att Bolaget är aktivt.

Konstterapi Agneta Darsell är ett Enskild firma och skapades 2003-08-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Konstterapi Agneta Darsell ska trivas.

Konstterapi Agneta Darsell är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Antroposofisk konstterapi enligt läkarordination för patienter i en sjukdomssituation samt i förebyggande syfte. företagshälsovård konsultuppdrag inom konstterapi och konsthantverk. även utövande av konst och konsthantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konstterapi Agneta Darsell är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Konstterapi Agneta Darsell och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Konstterapi Agneta Darsell så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7298364.

.

De som är på något sätt har med Konstterapi Agneta Darsell är Darsell, Sigrid Agneta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Konstterapi Agneta Darsell har 460219-XXXX som sitt organisationsnummer.