G LINDQVIST PRODUKTION

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Enskild firma som heter G LINDQVIST PRODUKTION. Det finns flera företag som liknar G LINDQVIST PRODUKTION i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

G LINDQVIST PRODUKTION är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1989-12-28 så har G LINDQVIST PRODUKTION varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är G LINDQVIST PRODUKTION och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med G LINDQVIST PRODUKTION så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med G LINDQVIST PRODUKTION så kan ni göra det på 08-55044050.

Tillverkning och försäljning av trä och metall produkter, utbildningsverksamhet samt service av maskiner och maskindetaljer

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag LINDQVIST, SVEN GUNNAR som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

G LINDQVIST PRODUKTION har 450724-XXXX som sitt organisationsnummer.