L-G LÄCKS ÅKERI

Stockholms län

Information

430726-XXXX är organisationsnummer för bolaget L-G LÄCKS ÅKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L-G LÄCKS ÅKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som L-G LÄCKS ÅKERI finns i.

L-G LÄCKS ÅKERI har varit registrerat sedan 1985-09-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L-G LÄCKS ÅKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

L-G LÄCKS ÅKERI är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för L-G LÄCKS ÅKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med L-G LÄCKS ÅKERI så kan ni göra det på telefon genom 08-55067067 eller genom brev på följande adress:

Åkeri samt schakt- och lastentreprenadverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med L-G LÄCKS ÅKERI och det är LÄCK, LARS GUNNAR LENNART som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,