Sjöstrands Konsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Sjöstrands Konsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sjöstrands Konsult är ett av dem. Statusen för Sjöstrands Konsult är att Bolaget är aktivt.

Sjöstrands Konsult är ett Enskild firma och skapades 1996-09-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sjöstrands Konsult ska trivas.

Sjöstrands Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultuppdrag inom transportnäringen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjöstrands Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-22.

Idag är Sjöstrands Konsult och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Sjöstrands Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0159-70105.

.

De som är på något sätt har med Sjöstrands Konsult är Sjöstrand, Göran Alexander som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjöstrands Konsult har 421002-XXXX som sitt organisationsnummer.