Lenar Produkt

Stockholms län

Information

410703-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lenar Produkt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lenar Produkt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Lenar Produkt finns i.

Lenar Produkt har varit registrerat sedan 1999-01-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lenar Produkt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lenar Produkt är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Lenar Produkt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lenar Produkt så kan ni göra det på telefon genom 08-55031210 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av bisalva.

Det finns olika personer som har en koppling med Lenar Produkt och det är Haapala, Harald som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,