RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING

Stockholms län

Information

410619-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING finns i.

RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING har varit registrerat sedan 1990-06-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING är följande:

Vill ni komma i kontakt med RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING så kan ni göra det på telefon genom 08-55042121 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet och gårdsförvaltning

Det finns olika personer som har en koppling med RIDÖ ENTREPRENAD OCH GÅRDSFÖRVALTNING och det är ELGÉN, SETH CONNY som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,