GEORGES - ALL-SERVICE

Stockholms län

Information

400616-XXXX är organisationsnummer för företaget GEORGES - ALL-SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GEORGES - ALL-SERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som GEORGES - ALL-SERVICE finns i.

GEORGES - ALL-SERVICE har varit registrerat sedan 1982-02-16 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GEORGES - ALL-SERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GEORGES - ALL-SERVICE är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för GEORGES - ALL-SERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med GEORGES - ALL-SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 08-55089120 eller genom brev på följande adress:

Reparation av hushållsmaskiner

Det finns olika personer som har en koppling med GEORGES - ALL-SERVICE och det är GEORGES, CHRISTOS som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,