3 H KONSULT

Stockholms län

Information

381201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten 3 H KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som 3 H KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som 3 H KONSULT finns i.

3 H KONSULT har varit registrerat sedan 1992-06-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för 3 H KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

3 H KONSULT är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för 3 H KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med 3 H KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 08-55014182 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, bygg- ledning, kontroll, projektledning, kalkyler, beskrivningar, inköp samt export och import av byggnadsmaterial

Det finns olika personer som har en koppling med 3 H KONSULT och det är THEISZ, PAL som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,