Å-S FINMEKANIK

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Å-S FINMEKANIK är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Å-S FINMEKANIK är ett av dem. Statusen för Å-S FINMEKANIK är att Bolaget är aktivt.

Å-S FINMEKANIK är ett Enskild firma och skapades 1984-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Å-S FINMEKANIK ska trivas.

Å-S FINMEKANIK är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad för verktyg och finmekanisk tillverkning samt service

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Å-S FINMEKANIK är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Å-S FINMEKANIK och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Å-S FINMEKANIK så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6789615.

.

De som är på något sätt har med Å-S FINMEKANIK är STORKULL, ÅKE SIGFRID som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Å-S FINMEKANIK har 380314-XXXX som sitt organisationsnummer.