DPK DETALJPLANEKONSULT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och DPK DETALJPLANEKONSULT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DPK DETALJPLANEKONSULT är ett av dem. Statusen för DPK DETALJPLANEKONSULT är att Bolaget är aktivt.

DPK DETALJPLANEKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1984-09-12. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DPK DETALJPLANEKONSULT ska trivas.

DPK DETALJPLANEKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet avseende plan-, trafik- och byggnadsfrågor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DPK DETALJPLANEKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är DPK DETALJPLANEKONSULT och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med DPK DETALJPLANEKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55013851.

.

De som är på något sätt har med DPK DETALJPLANEKONSULT är KARLSSON, STEN OSKAR som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DPK DETALJPLANEKONSULT har 341125-XXXX som sitt organisationsnummer.