PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag

Stockholms län

Information

PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag finns. I Södertälje så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pl 1051, 150 23, Enhörna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag har idag 969723-6348 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag

Nyproduktion, tillverkning och renovering inom takarbeten, fasader, uteplatser, altaner, snickeriarbeten samt gjutning och armering samt därmed förenlig verksamhet.

I PeJa Bygg och Betong Entreprenad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Peter som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Mustonen, Jari Reino Tapio som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .