Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag

Stockholms län

Information

Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-29.

Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-15. Men sedan 2006-06-29 så har Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brobyv. 9, 647 51, Åkers Styckebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4354131.

Södertälje arbetar för att företag som Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Turistnäring, evenemangsarrangör, försäljning av souvenirer, återförsäljare av vildmarksprodukter. Fastighetsskötsel inre samt yttre.

Firmatecknare för Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag och det är följande personer, Jonsson, Erik Magnus som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Leif Erik som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Leif Kenneth som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Eventbolaget i Sörmland Handelsbolag är 969719-7607.