Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Handelsbolag. Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag är momsregistrerat sedan2005-10-20 och har organisationsnummer 969713-2588.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-5254619 alternativt besöka eller skicka post till Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag på följande adress Hertig Carls v. 47 A, 151 38, Södertälje.

Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-20.

I Torehill fastighet & entreprenad Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Uthyrning av fastighet, markentreprenad såsom snöröjning, parkförvaltning och husdränering, golvrenovering, betong, fasadrenovering, budverksamhet, ventilationsunderhåll, klottersanering