Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Handelsbolag som heter Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-15 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-08-25 så har Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag varit registrerat och sedan 2005-10-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnag. 10, 151 72, Södertälje. Vi ni istället prata med Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag så kan ni göra det på 08-55030288.

Försäljning och import export av tobak, tobaksartiklar, pipor, tidningar, tidskrifter, presentartiklar, spel odds, lotter, livsmedel, paketutlämning, betalningsöverföring och idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Afif, Nagham Fahim som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Jakob, Tamim Yusof som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Robins Tobakshörna i Södertälje Handelsbolag har 969712-5541 som sitt organisationsnummer.