T & H Lantbruk Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Södertälje och T & H Lantbruk Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och T & H Lantbruk Handelsbolag är ett av dem. Statusen för T & H Lantbruk Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

T & H Lantbruk Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-08-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som T & H Lantbruk Handelsbolag ska trivas.

T & H Lantbruk Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel och tjänster inom lantbruk och skogsbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T & H Lantbruk Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är T & H Lantbruk Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med T & H Lantbruk Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med T & H Lantbruk Handelsbolag är Eriksson, Håkan Bertil Fritz som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Tord Karl Erik som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

T & H Lantbruk Handelsbolag har 969712-2308 som sitt organisationsnummer.