Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Södertälje och Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-05-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag ska trivas.

Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-26. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tjänster inom byggnation, snickeri, måleri, värme-vatten-sanitet, markentreprenad, fastighetsskötsel, trädgårdsnäringen, städ, fiske, fiskeguidning samt handel med byggnads- och trädgårdsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-26.

Idag är Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55240643.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag är Szorath, Paul Robert som är född 1978 och har titeln Komplementär, Brännmark, Anna Maria Elenor som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, .

Roz Bygg & Fiske Kommanditbolag har 969710-4157 som sitt organisationsnummer.