Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag

Stockholms län

Information

Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag finns. I Södertälje så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nedre Villag. 21A, 151 36, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag har idag 969701-9967 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag

Konsulting och mjukvaruutveckling inom IT branschen.

I Kammonen & Bouveng Software Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bouveng, Björn Tommy Andreas som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Kammonen, Aku-Jaakko Alexis som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .