Autotech Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Södertälje och Autotech Sweden Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Autotech Sweden Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Autotech Sweden Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Autotech Sweden Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-05-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Autotech Sweden Handelsbolag ska trivas.

Autotech Sweden Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är export, import och försäljning av begagnade fordon främst lastbilar och personbilar men också bussar, vagnar, reservdelar samt utrustning för reparation av dessa, reparationsarbeten, transport och bärgning av begagnade motorfordon samt äga och förvalta fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Autotech Sweden Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-10.

Idag är Autotech Sweden Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Autotech Sweden Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7916631.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Autotech Sweden Handelsbolag är Karavaev, Maxim som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Karavaeva, Ekaterina som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .

Autotech Sweden Handelsbolag har 969701-8571 som sitt organisationsnummer.