Fuelcycle Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969697-3545 är organisationsnummer för bolaget Fuelcycle Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fuelcycle Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Södertälje som är den kommunen som Fuelcycle Kommanditbolag finns i.

Fuelcycle Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-11-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fuelcycle Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-11.

Fuelcycle Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Fuelcycle Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Fuelcycle Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55097096 eller genom brev på följande adress:
Pimpelv. 23, 153 35, Järna

Forskning, utveckling och demonstration avseende fordon och drivmedel. Projektledning, styrning, uppföljning och utvärdering av projekt inom fordons, drivmedels- och byggbranschen. Anläggnings- och elrevisionsbesiktningar. Import och export av verkstadsmaskiner och elektronisk utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fuelcycle Kommanditbolag och det är Ahlvik, Peter John Erik som är född 1958 och har titeln Komplementär, Ahlvik, Lena Henrietta som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare,