REVAKO Kommanditbolag

Stockholms län

Information

REVAKO Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som REVAKO Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

REVAKO Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-09-12. Men sedan 2001-12-24 så har REVAKO Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vatt-Annas v. 9, 151 55, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på REVAKO Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55015531.

Södertälje arbetar för att bolag som REVAKO Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för REVAKO Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Fastighetsbesiktning, miljöbesiktning, utredningar, byggnadsanalys, betongprovning, riskanalys, fuktmätningar, gassanering, brandsanering, ESD-sanering.

Firmatecknare för REVAKO Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till REVAKO Kommanditbolag och det är följande personer, Enquist, Nils Rune som är född 1943 och har titeln Komplementär, Apor, Vilmos Lazar som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för REVAKO Kommanditbolag är 969680-0151.