Vernum Handelsbolag

Stockholms län

Information

Vernum Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Vernum Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vernum Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-09-24.

Vernum Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-08-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nejlikev. 9, 146 50, Tullinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vernum Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6999592.

Södertälje arbetar för att bolag som Vernum Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vernum Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Hälsoarbete i form av diagnostik och vård av patienter, omfattande framför allt uthyrning av läkartjänster. Preventivt arbete såsom vaccinering och information. Konsultationsverksamhet inom medicin, vård och associerade områden. Prototyptillverkning av handikapphjälpmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vernum Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vernum Handelsbolag och det är följande personer, Hentschke, Maria Anna Renathe som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Hentschke, Wilhelm Patrik som är född 1968 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Vernum Handelsbolag är 969679-7795.