Eva B's Blommor Handelsbolag

Stockholms län

Information

969648-1242 är organisationsnummer för företaget Eva B's Blommor Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eva B's Blommor Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Södertälje som är den kommunen som Eva B's Blommor Handelsbolag finns i.

Eva B's Blommor Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-02-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eva B's Blommor Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eva B's Blommor Handelsbolag är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Eva B's Blommor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Eva B's Blommor Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7778663 eller genom brev på följande adress:
Överjärna Björklunda Gård, 153 95, Järna

Handel med blommor och tillbehör såsom krukor, blomjord, gödning, sidenblommor, fröer, blomsterlökar och binderimaterial. Försäljning av hästfoder och tillbehör (även andra djur såsom hund katt). Uppfödning och försäljning av häst, uthyrning av stallplatser och betesplatser.

Det finns olika personer som har en koppling med Eva B's Blommor Handelsbolag och det är Brun, Eva Monika som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Larsson, Jan Ove Bengt som är född 1953 och har titeln Bolagsman,