Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Södertälje och Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-01-08. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag ska trivas.

Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom måleri och VVS.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55018675.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag är Adelbertsson, Georg Lennart som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Adelbertsson, Lars Jonas Lennart som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Lars och Lennart Måleri o VVS Konsult Handelsbolag har 969646-5153 som sitt organisationsnummer.