Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag

Stockholms län

Information

Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag är ett bolag som finns i Södertälje. I Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckman, Kurt Anders som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Svensson, Kjell Henrik som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag på telefon 070-3770273.

Lantbruk, skogsbruk, maskinservice och hydralservice. Handel med ved och spannmål samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ytter Enhörna Lantbruk Handelsbolag har 969637-6632 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.