Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Södertälje och Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-03-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag ska trivas.

Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7728325.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag är Gharib, Chamoun som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Gharib, Ghassan som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Cartas Grill & Pizzeria Handelsbolag har 969625-3567 som sitt organisationsnummer.