Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva matservering och därmed förenlig verksamhet. Restaurang och catering, konsultverksamhet inom restaurangbranschen, livsmedelsproduktion, lokaluthyrning, värdepappershantering, franschisegivare inom restaurangbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Södertälje så är Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1995-11-08 så skapades Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag har haft det sedan 1995-01-01.

Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

969620-4768 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-55029181 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Södertälje Grekiska Kolgrillsbar Handelsbolag är Yalcin, Musa som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Yalcin, Nezir som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .