Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag

Stockholms län

Information

Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-09-12. Men sedan 1995-01-01 så har Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Saltkällan, 150 21, Mölnbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0158-33058.

Södertälje arbetar för att företag som Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konstnärlig verksamhet, rådgivning i samhällsfrågor, ägande och förvaltning av fast egndom samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag och det är följande personer, Granstedt, Pär Erik som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Klingborg Granstedt, Maria Gunhild A som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Granstedt Kultur & Samhälle Handelsbolag är 969607-4724.