Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Handelsbolag. Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 969601-1544.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7849771 alternativt besöka eller skicka post till Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag på följande adress Lövlundsg. 19, 152 41, Södertälje.

Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hasse Carlsons Ord och Klang Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Utbildning i kommunikation, framförande av det talade ordet, musikalitet, radio, rörelse, teknik, konsult och rådgivning, stärkande aktiviteter för olika yrkesgrupper, viss försäljning av kurs och pedagogiskt material och tekniska apparater såsom radio, tv, video, datorer, ljudmaterial, telefoner (även mobila), personsökare och kringutrustning. Dessutom bokföringshjälp och bokslutskonsulting, kroppsspråk och gruppträning. Konsultuppdrag: t.ex. utbildning, kompetensutveckling, utbildningsservice, analys och utredningsuppdrag, projektledare, samtalsledare och coachinguppdrag, ljud- ljus- scenteknik och installation samt danskurser. Event: ljud- ljus och scenteknikuppdrag med tekniker och teknisk apparatur. Enbart uthyrning av tekniker eller den tekniska apparaturen. Scenuppdrag: t.ex. uppträdande, musiker och orkesteruppdrag till dans, sångframträdanden och dansuppvisningar. Transporter.