Åkersborgs Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Södertälje och Åkersborgs Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Åkersborgs Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Åkersborgs Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Åkersborgs Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-08-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Åkersborgs Handelsbolag ska trivas.

Åkersborgs Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allmänmedicinsk inriktning avseende social- och idorttsmedicin, läkemedelsfrågor, föreläsningar och handel med hälsovårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkersborgs Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-07.

Idag är Åkersborgs Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Åkersborgs Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55076180.

Firman tecknas av Hans Lennart Mossberg..

De som är på något sätt har med Åkersborgs Handelsbolag är Mossberg, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Mossberg, Nils Jonatan som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Procaritas AB som är född och har titeln Bolagsman, .

Åkersborgs Handelsbolag har 916628-3557 som sitt organisationsnummer.