Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag

Stockholms län

Information

Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag finns. I Södertälje så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 3, 151 71, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55087510.

Södertälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag har idag 916614-5517 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag

Advokatverksamhet

I Andersson & Barmoro Advokatbyrå Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Advokatfirman Kjell-Ove Andersson Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Advokatfirman Michel Barmoro AB som är född och har titeln Bolagsman, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .