Flintas Krog Kommanditbolag

Stockholms län

Information

916610-0660 är organisationsnummer för bolaget Flintas Krog Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flintas Krog Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Södertälje som är den kommunen som Flintas Krog Kommanditbolag finns i.

Flintas Krog Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1998-04-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Flintas Krog Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Flintas Krog Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Flintas Krog Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Flintas Krog Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7468674 eller genom brev på följande adress:
Granöv. 54, 151 64, Södertälje

Restaurangverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Flintas Krog Kommanditbolag och det är Bulut, Nail som är född 1955 och har titeln Komplementär, Bulut, Biland som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare,