SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG finns. I Södertälje så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Strömsborg, 155 94, Nykvarn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-55245334.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG har idag 916510-9373 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG

Husbyggnation

I SÖDERTÄLJE GRUND OCH VILLASERVICE HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bodingh, Bengt Dane som är född 1947 och har titeln Bolagsman, LINDSTRÖM, INGRID GUNILLA som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .