LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1977-12-12. Men sedan 1978-01-01 så har LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tysslinge 4, 152 97, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55096025.

Södertälje arbetar för att företag som LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel med virke. snickeri och övrigt byggmaterial samt tillverkning och förädling

Firmatecknare för LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG och det är följande personer, LINDQVIST, ERIK INGEMAR som är född 1930 och har titeln Bolagsman, LINDQVIST, OLOF SIGVARD som är född 1933 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för LINDQVISTS SNICKERI & BYGGVAROR INGEMAR OCH SIGVARD LINDQVIST HANDELSBOLAG är 916404-8960.