Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Södertälje och Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag ska trivas.

Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Småhusentreprenader och reparationer

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55246349.

av komplementären..

De som är på något sätt har med Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag är Lindkvist, Karl Robert som är född 1941 och har titeln Komplementär, Lindkvist, Ulla Birgitta som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .

Robert Lindkvists Byggnadsentreprenader Kommanditbolag har 916403-6080 som sitt organisationsnummer.