Wasim Taxi

Stockholms län

Information

820824-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Wasim Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wasim Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Wasim Taxi finns i.

Wasim Taxi har varit registrerat sedan 2006-10-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wasim Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Wasim Taxi är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Wasim Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wasim Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-55085472 eller genom brev på följande adress:

Taxiverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wasim Taxi och det är Anwar Potros, Basman som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,