Unclamped VFX

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Unclamped VFX är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Unclamped VFX är ett av dem. Statusen för Unclamped VFX är att Bolaget är aktivt.

Unclamped VFX är ett Enskild firma och skapades 2006-09-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Unclamped VFX ska trivas.

Unclamped VFX är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-10. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Visuella effekter, mestadels compositing, 3D och design. Kunderna är företag inom reklambranchen, filmbranchen och även direkt mot mindre företag i andra brancher.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Unclamped VFX är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-10.

Idag är Unclamped VFX och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Unclamped VFX så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-1549803.

.

De som är på något sätt har med Unclamped VFX är Fredriksson, Björn Olof som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Unclamped VFX har 810407-XXXX som sitt organisationsnummer.