Form Förlag Stockholm

Stockholms län

Information

801127-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Form Förlag Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Form Förlag Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Form Förlag Stockholm finns i.

Form Förlag Stockholm har varit registrerat sedan 2006-09-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Form Förlag Stockholm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Form Förlag Stockholm är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Form Förlag Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Form Förlag Stockholm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utgivning av tidskrifter, förlagsverksamhet, fototjänster samt försäljning av böcker, fototjänster och bilder

Det finns olika personer som har en koppling med Form Förlag Stockholm och det är Sellgren, Per Johan Anders som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,