SportsClub EAST ek. för.

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns SportsClub EAST ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Ekonomisk förening. SportsClub EAST ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

SportsClub EAST ek. för. är momsregistrerat sedan2006-03-23 och har organisationsnummer 769613-8333.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5532200 alternativt besöka eller skicka post till SportsClub EAST ek. för. på följande adress Solv. 10, 152 57, Södertälje.

SportsClub EAST ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-23.

I SportsClub EAST ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Liefvergren, Kaj Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant . Pantsari, Gerhard Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har som ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva friskvårdsaktiviteter, omfattande gymverksamhet, arbetslivsinriktad rehabilitering och förebyggande behandling samt annan därmed förenlig verkamhet.