Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Södertälje och Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2002-02-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening ska trivas.

Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att, medverka till ökad integration i samhället, tillvarata och utveckla medlemmars förmågor inom trädgårdsodling, erbjuda medlemmarna arbete inom odlingsverksamhet, erbjuda arbetsprövning, rehabilitering och arbetsträning för arbetslösa-sjuksrivna , erbjuda lärlingsplatser till personer som saknar arbete, erbjuda utbildning till skolor-högskolor, bedriva kompetens- och utvecklingsarbete till andra företag- organisationer, försälja varor och tjänster inom verksamhetsområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55034343.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening är Engström, Erik Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Johan Olof som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Ulf Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Skol Trädgården i Södertälje ekonomisk förening har 769608-0725 som sitt organisationsnummer.