CAMIONERA

Stockholms län

Information

761212-XXXX är organisationsnummer för bolaget CAMIONERA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CAMIONERA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som CAMIONERA finns i.

CAMIONERA har varit registrerat sedan 2006-03-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för CAMIONERA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

CAMIONERA är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för CAMIONERA är följande:

Vill ni komma i kontakt med CAMIONERA så kan ni göra det på telefon genom 070-4569312 eller genom brev på följande adress:

Gods transport, persontransport, byggnadsverksamhet såsom nybyggnad, ombyggnad och renovering, fastighetsskötsel, renhållning, snöröjning.

Det finns olika personer som har en koppling med CAMIONERA och det är Mol, Peter Piotr som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,