Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad

Stockholms län

Information

Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55923070.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad har idag 751106-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad

Golvläggning, reparationer av golv, reparationer av fukt och vattenskadat golv, anläggning av klinker samt kakel, uppbyggande av undergolv samt försäljning av golvmaterial. Husrenoveringar, husuppbyggnad, finsnickeri.

I Söderberg's Golv & Bygg Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderberg, Patrik Gustav Valter som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .