Charlotte Lundén (Produktion)

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Enskild firma som heter Charlotte Lundén (Produktion). Det finns flera bolag som liknar Charlotte Lundén (Produktion) i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Charlotte Lundén (Produktion) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-09 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-05-27 så har Charlotte Lundén (Produktion) varit registrerat och sedan 2004-04-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Charlotte Lundén (Produktion) och det finns fler bolag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Charlotte Lundén (Produktion) så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Charlotte Lundén (Produktion) så kan ni göra det på 070-9962385.

Konsultverksamhet med inriktning djursjukvård, rehabilitering, djurfoto, illustration och animering. Till viss del även human friskvård.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundén Pérez Alonso, Charlotte B som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Charlotte Lundén (Produktion) har 740421-XXXX som sitt organisationsnummer.