WICELL Bygg Service Städ Företag

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och WICELL Bygg Service Städ Företag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och WICELL Bygg Service Städ Företag är ett av dem. Statusen för WICELL Bygg Service Städ Företag är att Bolaget är aktivt.

WICELL Bygg Service Städ Företag är ett Enskild firma och skapades 2001-10-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som WICELL Bygg Service Städ Företag ska trivas.

WICELL Bygg Service Städ Företag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bygg - riv - städning - montering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WICELL Bygg Service Städ Företag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24.

Idag är WICELL Bygg Service Städ Företag och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med WICELL Bygg Service Städ Företag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55037379.

.

De som är på något sätt har med WICELL Bygg Service Städ Företag är Lloclla Baca, Cesar som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

WICELL Bygg Service Städ Företag har 731106-XXXX som sitt organisationsnummer.