Widéns Timmer & Bygg i Järna

Stockholms län

Information

720511-XXXX är organisationsnummer för företaget Widéns Timmer & Bygg i Järna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Widéns Timmer & Bygg i Järna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Widéns Timmer & Bygg i Järna finns i.

Widéns Timmer & Bygg i Järna har varit registrerat sedan 2004-05-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Widéns Timmer & Bygg i Järna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Widéns Timmer & Bygg i Järna är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Widéns Timmer & Bygg i Järna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Widéns Timmer & Bygg i Järna så kan ni göra det på telefon genom 070-8170555 eller genom brev på följande adress:

Timring, byggnation, totalentreprenad, renovering, underhåll, snickeri, vård och omsorg.

Det finns olika personer som har en koppling med Widéns Timmer & Bygg i Järna och det är Widén, Rikard Olof Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,