Personal Records

Stockholms län

Information

Personal Records hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Personal Records finns. I Södertälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Personal Records tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Personal Records har haft sedan 2006-05-04. Personal Records har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Personal Records så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7701919.

Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Personal Records har idag 720216-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Personal Records

Uthyrning av musikartister (körer, ensembler, band, soloartister) för musikunderhållning vid konsert, bröllop, begravning, dop, gudstjänst, invigning, fest o dyl. Produktion och försäljning av musik-CD inklusive design av CD-omslag. Produktion av reklammaterial som texter, bilder, informationsfoldrar, visitkort, logotypdesign och liknande. Design och underhåll av hemsidor .Försäljning av leksaker i butik.

I Personal Records så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är von Bahr Grebäck, Sara Julia Felicia som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .