Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken

Stockholms län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Södertälje så är Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1988-05-09 så skapades Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken och bolaget är har ej F-skattsedel.

716420-2488 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken så går det att nå dem via telefon på 08-55326776 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Öfre Badparken är Johansson, Lars-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Kaj Axel Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Johan Åke Uno som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Muhrbeck, Marie Catherine som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörn, Stig Anders som är född 1932 och har titeln Suppleant, Helmerson, Per Thomas som är född 1954 och har titeln RevisorKarlsson, Kristina Birgitta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, .