Lina Ridanläggning Ek.för.

Stockholms län

Information

716405-6462 är organisationsnummer för bolaget Lina Ridanläggning Ek.för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lina Ridanläggning Ek.för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Södertälje som är den kommunen som Lina Ridanläggning Ek.för. finns i.

Lina Ridanläggning Ek.för. har varit registrerat sedan 1993-08-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lina Ridanläggning Ek.för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Lina Ridanläggning Ek.för. är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Lina Ridanläggning Ek.för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ling-Vannerus, Marie Elisabet

Vill ni komma i kontakt med Lina Ridanläggning Ek.för. så kan ni göra det på telefon genom 08-55063284 eller genom brev på följande adress:
Lina Åtorp, 151 92, Södertälje

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att uppföra ridanläggning med stallar, ridhus och tillhörande anläggningar för att sedan uthyra dessa, bedriva ridskoleverksamhet och därmed förenlig verksamhet gentemot medlemmarna.

Det finns olika personer som har en koppling med Lina Ridanläggning Ek.för. och det är Ankarsköld-Flück, Stefan Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Eva Annika Helena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ling-Vannerus, Marie Elisabet som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Malin Katarina som är född 1967 och har titeln Suppleant,