Bostadsrättsföreningen Eken i Järna

Stockholms län

Information

Att efter förvärv och uppförande av fastighet inom Järna kommun förvalta samt att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Eken i Järna vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Södertälje så är Bostadsrättsföreningen Eken i Järna ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1956-04-04 så skapades Bostadsrättsföreningen Eken i Järna och bolaget är har ej F-skattsedel.

715600-0148 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Eken i Järna och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Eken i Järna så går det att nå dem via telefon på 070-4154207 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Anna-Lena Birgitta -Blom, Martina Susanne -Danielsson, Magnus Åke Hubert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Eken i Järna är Andersson, Anna-Lena Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Martina Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Magnus Åke Hubert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Gertrud Marie som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Eva Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblom, Anna Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant.