Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg

Stockholms län

Information

Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg är en verksamhet som finns i Södertälje. I Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skogsberg, Petra Elise Annika som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg på telefon 073-6427144.

Bolaget skall bedriva dramaterapi, kroppsterapi och friskvård.

Idag är Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg av bolagstypen Enskild firma.

Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg så är det följande:

Helande Drama&Utveckling - konsultfirma Petra Skogsberg har 700926-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.