Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är ett av dem. Statusen för Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är att Bolaget är aktivt.

Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är ett Enskild firma och skapades 1997-11-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör ska trivas.

Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Manuell muskelbehandling, diplomerad massör och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör är Bertilsköld, Anna Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Maria Bertilsköld, dipl. Massör har 700613-XXXX som sitt organisationsnummer.